Contactformulier

Contact Info

Email Us

info@rijngouwelijn.nl

ontactgegevens voor vragen en opmerkingen over de website: Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt over deze website, kun je contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: [email protected] We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op alle vragen en opmerkingen die we ontvangen.

Informatie over hoe je betrokken kunt raken bij de ontwikkeling van het openbaar vervoer in de regio Rijnland: Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt raken bij de ontwikkeling van het openbaar vervoer in de regio Rijnland. Zo kun je deelnemen aan informatieavonden en bijeenkomsten, of je aansluiten bij organisaties en belangengroepen die zich bezighouden met het openbaar vervoer in de regio. Op de website van de provincie Zuid-Holland kun je meer informatie vinden over deze mogelijkheden.

Mogelijkheid om je aan te melden voor updates over de ontwikkeling van het openbaar vervoer: Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op het gebied van het openbaar vervoer in de regio Rijnland, kun je je aanmelden voor updates via onze nieuwsbrief. Door je aan te melden, ontvang je regelmatig nieuws en informatie over de ontwikkelingen en plannen voor het openbaar vervoer in de regio. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via het contactformulier op deze pagina.